karaokekiska

Yksityistilaisuudet

TILAT

Tarjoamme sopivat puitteet myös yksityistilaisuuksiin.

Meillä on yksityinen huone, jossa on iso TV ja mukavat sohvat. Sieltä löytyy myös jykevät kaiuttimet, joihin saa oman laitteen kiinni AUX -kaapelilla. Tuomme teille ruokaa ja juomaa niin paljon kuin haluatte! Tänne voi tulla katsomaan urheilua Viasat Sportin kanavilta, laulamaan karaokea Singan järjestelmällä, pitämään kokouksia ja esitelmiä tai järjestää juhlat – tila on hyvin muokattavissa.

Huoneeseen mahtuu noin 25 henkilöä ja ravintolan toisen puolen voi varata samaan aikaan. Ravintolapuolen ja karaokekioskin kanssa meille mahtuu noin 70 henkilöä yksityistilaisuuksiin. Tilasta löytyy oma WC ja ovesta pääsee suoraan terassille esimerkiksi savukkeelle. Tarjolla on myös beer towereita ja muita kioskipaketteja alennetuin hinnoin.

 

Hinnasto

Vuokraamme Karaokekioskia 500€ myyntitakuulla, jolloin saat itse valita ajan ja kaikki kioskiin ostettu juoma ja ruoka kerryttää takuuta. Jos saatte myyntitakuun täyteen, emme peri erillistä vuokraa. Lyhyempiin vuokrauksiin voit valita tuntivuokran, josta veloitamme 30€/h.

Ilmoitathan joko varauksen lisätiedoissa tai viimeistään baaritiskillä saapuessasi, että kummalla vaihtoehdolla haluat vuokrata tilan! Tuntivuokra maksetaan aina etukäteen.

karaoke

Ohjeet karaokekioskin varaukseen

2-3 hlö = 3h
4-5 hlö = 4h
6-7 hlö = 5h
8-11 hlö = 6h
Yli 12 hlö = 6h

Laitathan lisätietoihin varauksen halutun päättymisajan! Muuten noudatamme ylläolevaa aikamäärää henkilöiden perusteella.

Jos sinulla herää lisäkysymyksiä, niin laita rohkeasti sähköpostia osoitteeseen pubperakammari@erustus.fi