karaokekiska

Yksityistilaisuudet

TILAT

Tarjoamme sopivat puitteet myös yksityistilaisuuksiin.

Meillä on yksityinen huone, jossa on iso TV ja mukavat sohvat. Sieltä löytyy myös jykevät kaiuttimet, joihin saa oman laitteen kiinni AUX -kaapelilla. Tuomme teille ruokaa ja juomaa niin paljon kuin haluatte! Tänne voi tulla katsomaan urheilua Viasat Sportin kanavilta, laulamaan karaokea Muvika järjestelmällä, pitämään kokouksia ja esitelmiä tai järjestää juhlat – tila on hyvin muokattavissa.

Huoneeseen mahtuu noin 25 henkilöä ja ravintolan toisen puolen voi varata samaan aikaan. Ravintolapuolen ja karaokekioskin kanssa meille mahtuu noin 70 henkilöä yksityistilaisuuksiin. Tilasta löytyy oma WC ja ovesta pääsee suoraan terassille esimerkiksi savukkeelle.

 

Hinnasto

Vuokraamme Karaokekioskia 500€ myyntitakuulla, jolloin saat itse valita ajan ja kaikki kioskiin ostettu juoma ja ruoka kerryttää takuuta. Jos saatte myyntitakuun täyteen, emme peri erillistä vuokraa. Lyhyempiin vuokrauksiin, tai aina halutessasi, voit valita tuntivuokran, josta veloitamme 30€/h.

Ilmoitathan varauksen lisätiedoissa, että kummalla vaihtoehdolla haluat vuokrata tilan! Tuntivuokra maksetaan aina etukäteen.

karaoke

Ohjeet karaokekioskin varaukseen

Laitathan lisätietoihin varauksen halutun päättymisajan! Muuten noudatamme kolmen tunnin aikamäärää.

Valitettavasti tällä sivulla oleva linkki VARAA KARAOKEKIOSKI ei tällä hetkellä toimi, mutta pääset varaamaan ja tutkimaan varaustilannetta Karaokekioskin osalta VARAA PÖYTÄ välilehdeltä.

Jos sinulla herää lisäkysymyksiä tai haluat varmistua Karaokekioskin varaustilanteesta tietyltä päivältä, niin laita rohkeasti sähköpostia osoitteeseen pubperakammari@erustus.fi